23948sdkhjf

Lidl jubler over økonomisk skulderklap til praktikanter

Dagligvarekæden Lidl Danmark vil nu tilgodese studerende i praktikforløb, der yder en særlig indsats, med en økonomisk belønning. Det sker på baggrund af de nye regler, Folketinget vedtog i sommer.
’Du lykkes i Lidl’. Sådan lyder Lidls løfte til medarbejderne.

Men nu giver dagligvarekæden praktikanter, der lykkes særlig godt, chancen for at få en ekstra pose penge ud over SU’en.

Det fortæller Lidl i en pressemeddelelse.

- Det er en mulighed, vi er rigtig glade for at have fået. I Lidl arbejder vi benhårdt på at nå vores resultater, og det er vores praktikanter en del af. De får et stort ansvar fra begyndelsen, og derfor er det fantastisk nu at få muligheden for at kunne tilbyde dem en økonomisk erkendtlighed – sammen med den personlige og faglige udvikling, de allerede får, fortæller Sine Dolberg, HR-chef i Lidl Danmark.

Folketinget vedtog i sommer, at virksomheder pr. 1. januar 2018 kan give studerende i ulønnet praktik op til 3.000,- kr. om måneden som en erkendtlighed.

En erkendtlighed er ikke løn, og derfor skal der f.eks. ikke betales feriepenge, pension eller arbejdsmarkedsbidrag af beløbet.

Som kandidatstuderende på en af landets videregående uddannelser har man mulighed for at søge om at komme i et praktikforløb af et semesters varighed i en af afdelingerne på Lidls hovedkontor i Kolding eller i en af regionerne i Kolding eller Køge.
Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141